Struijk diensten

Struijk: Groot in bijzondere projecten!!

Vrijblijvend advies of offerte? Bel onze adviseurs op  0180 514 822, of vul uw wensen in en wij bellen u.

Struijk: ruim 80 jaar focus op kwaliteit 

Gestoeld op een ruim 80-jarige ervaring durven wij te stellen dat uitvoering van sloop- en grondwerken voor ons geen geheimen kent. Of het nu gaat om de sloop van één enkel pand of een reeks van grote betonconstructies, wij weten hoe we te werk moeten gaan.

Daarnaast zijn wij gecertificeerd voor het uitvoeren van bodemsanering en asbestsanering en verhuren wij rijplaten.

Alle disciplines door Struijk

Zoekt u voor sloopwerk of asbestsanering een aannemer die van aanpakken weet? Kiest u ervoor om niet alleen sloopwerk maar ook alle bijkomende werkzaamheden zoals grondwerk, bodemsanering en asbestsanering aan één bedrijf uit te besteden? Wilt u er zeker van zijn dat uw project snel en efficiënt wordt uitgevoerd? Dan bent u bij Struijk helemaal aan het juiste adres!

Onze visie

Struijk heeft service en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij doen voortdurend ons best om onze klanten optimaal van dienst te zijn en aan hun wensen tegemoet te komen. En daarbij hanteren wij voor onszelf strenge eisen ten aanzien van de kwaliteit. Kwaliteit in onze aanpak, gebruik makend van onze jarenlange ervaring. Kwaliteit in het modernste materieel dat snel en efficiënt werken mogelijk maakt. Kwaliteit van onze medewerkers die door opleiding en ervaring in alle voorkomende situaties hun mannetje staan.

Eigen personeel en materieel

Struijk is een familiebedrijf en heeft zich in de laatste decennia ontwikkeld tot een veelzijdige organisatie met specialistische know how. 

Kenmerkend voor onze organisatie en onze aanpak zijn inventiviteit en kwaliteit. Inventiviteit in de aanpak en uitvoering, waardoor wij de meest gecompliceerde projecten snel en efficiënt kunnen uitvoeren. Kwaliteit op alle fronten, zowel in de manier van werken als de deskundigheid en ervaring van onze medewerkers. Omdat de projecten volledig in eigen beheer, met eigen materieel en medewerkers worden uitgevoerd kunnen wij in alle details instaan voor de kwaliteit.

Duurzaamheid & Certificeringen

Struijk heeft als missie het respect voor mens en milieu boven productiviteit te stellen. Struijk wil met haar organisatie maatschappelijk verantwoord ondernemen, waarbij er een goede balans is tussen mens, aarde en opbrengst (People, Planet and Profit). Het reduceren van CO2 is binnen onze processen de sleutel tot het behoud van primaire grondstoffen en vermindering van productie. 

Meer over duurzaamheid