Struijk diensten

Struijk: expert in civiel en infra sloopwerk

Vrijblijvend advies of offerte? Bel onze adviseurs op 0180 514 822, of vul uw wensen in en wij bellen u.

Specialist in infrastructureel en civiel sloopwerk

Ons sloopbedrijf heeft ruime ervaring met complexe infrastructurele en civiele sloopwerkzaamheden. Bruggen, viaducten en tunnels zijn enkele voorbeelden die door ons efficiënt en vakkundig gesloopt zijn. Vaak moeten deze sloopwerkzaamheden in een kort tijdsbestek tijdens een tijdelijke afsluiting worden uitgevoerd. Struijk heeft al meermaals door een gedegen werkvoorbereiding, een strakke planning en de inzet van het juiste materieel laten zien hier gespecialiseerd in te zijn.

Struijk heeft onder andere bruggen en viaducten gesloopt op onderstaande werken:

 • 4 viaducten en 4 duikers voor de verbreding van de A2
 • 12 viaducten voor de verbreding van het wegennet voor de 2e Coentunnel in Amsterdam
 • 1.500 meter geluidsscherm voor aanpassing wegennet 2e Coentunnel in Amsterdam
 • 4 viaducten, 2 bruggen en een paar honderd meter kademuur Utrecht CS - Lunetten
 • Aanpassing viaducten en bruggen voor de reconstructie van de N57 Middelburg.
 • 1.400 meter betonnen perronkappen op CS Rotterdam.
 • Reizigerstunnel CS Rotterdam, circa 2.500 m3 beton.

Overlast beperken

Als tijdens het sloopwerk overlast ongewenst is, kunnen wij bijvoorbeeld spatschermen plaatsen voor het verkeer. Indien onderliggende wegen niet mogen beschadigen kunnen wij deze volledig beschermen. Ook wanneer er gevaarlijke stoffen in het te slopen object aanwezig zijn kunnen wij deze zonder risico voor de omgeving, veilig verwijderen. Minimaal geluid-, trilling- of stofoverlast? 

Struijk beschikt over een eigen betonschaar van Okade. Door de inzet van een betonschaar worden trillingen en daarmee overlast flink verminderd. De betonschaar heeft een bekopening van maar liefst 180 cm en kan de zwaarste betonconstructies aan. Op de foto links is de schaar in actie te zien tijdens de sloop van de metrotunnel van Centraal Station Rotterdam.

Pontons

Struijk beschikt onder andere over eigen pontons welke ingezet worden om bijvoorbeeld puin op te vangen tijdens het slopen van bruggen. Op de foto rechts wordt een brug in Den Haag gesloopt en het puin opgevangen.

Gecertificeerd sloopwerk

Sloopwerk is ons vak en we beschikken dan ook over de nodige kennis en bijbehorende certificaten, waaronder ISO 9001, SVMS-007 en VCA-Petrochemie. Volledig gecertificeerd om elk infrastructureel sloopwerk efficiënt en kwalitatief hoogwaardig uit te voeren. Doordat wij uitsluitend werken met eigen materieel en mensen en daarnaast kritisch onze partners kiezen, kunnen wij stipt en kwalitatief hoogwaardig werk als sloopbedrijf garanderen.

Struijk als sloopbedrijf voor uw project?

Wilt u meer weten over onze werkwijze als sloopbedrijf of een vrijblijvende offerte? Maak dan gebruik van het contactformulier of bel ons op +31 (0)180 514 822. Wij verzorgen uw sloopwerk graag tot in de puntjes.

Neem direct contact op

Waarom u kiest voor Struijk:

 • Ervaren specialisten

 • Kwaliteit staat altijd voorop

 • Nuchter advies op maat

 • Sinds 1938