Struijk diensten

Asbestsaneerder

Vrijblijvend advies of offerte? Bel onze adviseurs op  0180 514 822, of vul uw wensen in en wij bellen u.

Struijk: Dé aangewezen asbestsaneerder

Een asbestsaneerder moet vertrouwd zijn met de meest uiteenlopende omstandigheden waarin asbest wordt aangetroffen en verwijderd moet worden. De asbestsaneerders van Struijk hebben ruime ervaring in het snel, zorgvuldig en veilig oplossen van deze asbestproblematiek. Door hun jarenlange ervaring kunnen zij een adequate en veilige aanpak van asbestsanering garanderen in alle voorkomende situaties.

Gecertificeerde asbestsaneerder

Struijk is een gecertificeerde asbestsaneerder. Wij zijn in het bezit van het Procescertificaat Asbestverwijdering. Daarmee bent u verzekerd van een vakkundige, veilige uitvoering van uw asbestsanering. Alle medewerkers zijn getraind in het werken onder speciale omstandigheden en werken uiteraard met de voorgeschreven beschermingsmiddelen (PBM's).

Asbestsaneerder voor gecompliceerde projecten

Struijk heeft in de loop der jaren bewezen een betrouwbare partner te zijn op het gebied van asbestsanering. Werken met Struijk betekent gegarandeerd oplossen van gezondheidsrisico’s die met de aanwezigheid van asbest zijn verbonden. Alle werkzaamheden worden zorgvuldig en door deskundige medewerkers uitgevoerd.

Wat kan Struijk als asbestsaneerder voor u betekenen?

Voor nadere informatie over de mogelijkheden van asbestsanering of voor het aanvragen van een offerte kunt u gebruik maken van het contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook even bellen op +31 (0)180 514 822.

Waarom u kiest voor Struijk:

  • Ervaren specialisten
  • Kwaliteit staat altijd voorop
  • Nuchter advies op maat
  • Sinds 1938