Struijk diensten

Struijk: ervaren specialist in binnenstedelijk sloopwerk

Vrijblijvend advies of offerte? Bel onze adviseurs op 0180 514 822, of vul uw wensen in en wij bellen u.

Binnenstedelijke sloop: onze ervaring

Struijk heeft ruime ervaring bij bijzondere en complexe omstandigheden, waaronder binnenstedelijk sloopwerk. Zeker bij binnenstedelijke sloop zijn er een groot aantal factoren waar rekening mee gehouden dient te worden. Doordat wij ons al decennia lang bezighouden met slopen, zijn wij zeer bekend met de complexiteit van dit scenario. Als tijdens het sloopwerk geluid- of stofoverlast ongewenst is, kunnen wij het object volledig afschermen.

Sloopwerk in kleine ruimtes

Ook als het gaat om sloopwerken in kleine ruimtes met bijzondere veiligheidsomstandigheden, hebben wij als sloopbedrijf aangetoond perfect werk te leveren. 

Een voorbeeld hiervan is het sloopwerk in een bunker in Noordwijk. In de bunker is een museum gevestigd. Het sloopwerk was nodig voor de aanleg van een toiletgroep in de bunker. Op de foto links ziet u onze minikraan met prikker. De minikraan is voorzien van directe stofafzuiging op de bron. Ook is er gebruik gemaakt van extra stofafzuiging en is het beton natgehouden.

Slooprobot

Daarnaast beschikken wij over een elektrische slooprobot. De Brokk 40 wordt door ons ingezet op locaties waar geluidsoverlast van compressoren niet wenselijk is, of waar  de ruimte zeer beperkt is. Rechts staat een fimpje tijdens sloopwerk in een ziekenhuis.

Stofbestrijding

Stofvorming ter plaatse van het sloopwerk, kan door middel van vernevelde waterstralen dusdanig worden beperkt dat de omgeving hier geen last van ondervindt. Wij maken gebruik van een waterkanon en tijdens het sloopwerk zal daar waar mogelijk direct met water op de te slopen onderdelen worden gespoten. Ook op onze kranen zijn watervernevelaars aanwezig die de sloop nat houden.

Ons stofbestrijdingskanon is een standalone opererende unit die voorzien is van speciale waternozzles die ca. 80% minder water verbruikt dan de reguliere stofbestrijdingsmiddelen. Daarnaast is deze unit voorzien van een legionellabestrijdingssysteem.

Gecertificeerd sloopwerk

Sloopwerk is ons vak en we beschikken dan ook over de nodige kennis en bijbehorende certificaten, waaronder ISO 9001, SVMS-007 en VCA-Petrochemie. Met onze ervaring in sloopwerken zijn wij in staat om ieder project efficiënt en kwalitatief hoogwaardig uit te voeren. Doordat wij uitsluitend werken met eigen materieel en mensen en daarnaast kritisch onze partners kiezen, kunnen wij stipt en kwalitatief hoogwaardig werk als sloopbedrijf garanderen.

Struijk als sloopbedrijf voor uw project?

Wilt u meer weten over onze werkwijze als sloopbedrijf of een vrijblijvende offerte? Maak dan gebruik van het contactformulier of bel ons op +31 (0)180 514 822. Wij verzorgen uw sloopwerk graag tot in de puntjes.

Neem direct contact op

Waarom u kiest voor Struijk:

  • Ervaren specialisten

  • Kwaliteit staat altijd voorop

  • Nuchter advies op maat

  • Sinds 1938