Struijk diensten

Struijk: specialist in grondwerken

Vrijblijvend advies of offerte? Bel onze adviseurs op 0180 514 822, of vul uw wensen in en wij bellen u.

Struijk: Specialist in grondwerk

Voor elk type grondwerk bent u bij Struijk aan het juiste adres. Wij zijn volledig gecertificeerd en uitgerust om alle bodemsaneringen in eigen beheer aan te pakken.

Wij verzorgen divers grondwerk: het bemalen en ontgraven van bouwputten ten behoeve van kantoorpanden, parkeergarages en kelders. Maar ook onderwaterkuipen of grondwerken bij infrastructurele projecten voeren wij uit. Bekijk onze grondwerkprojecten voor meer succesvolle voorbeelden.

Grondwerk in eigen beheer

Kenmerkend voor onze aanpak van grondwerk is dat uitvoering altijd met eigen materieel en eigen mensen plaatsvindt. We beschikken dan ook over het juiste materieel om een grote verscheidenheid aan grondwerken uit te voeren. Zo kunnen wij tijdige en correcte uitvoering op een hoog kwaliteitsniveau van ons grondwerk garanderen.

Duurzaamheid van ons grondwerk

Veiligheid van mens en milieu hebben voortdurende aandacht bij al onze projecten. Gezien de aard van grondwerk zorgen wij ook voor kwaliteit op de terreinen arbo, milieu en veiligheid. Mens en milieu staan centraal in onze manier van werken. Door reductie van CO2 uitstoot van onze transportsystemen dragen wij bij aan een maatschappelijk verantwoorde leefomgeving.

Meer weten over grondwerk van Struijk Sloop- en Grondwerken?

Wilt u nadere informatie over onze aanpak van grondwerken of wilt u een vrijblijvende offerte? Maak dan gebruik van het contactformulier of bel ons op +31 (0)180 514 822.

Waarom u kiest voor Struijk:

  • Ervaren specialisten
  • Kwaliteit staat altijd voorop
  • Nuchter advies op maat
  • Sinds 1938