Struijk diensten

Projectondersteuning bodemsanering

U bevindt zich hier: Struijk
Bodemsanering
Projectondersteuning

Met Struijk kunt u alle kanten op!!

Onze expertise en ons materieel worden veelvuldig ingezet bij bodemsaneringen. Zo kunt u bij Struijk alle kanten op. U hebt bijvoorbeeld de keuze om het gehele project door ons te laten uitvoeren. Van werkvoorbereiding tot het afvoeren van de verontreinigde grond. Echter kunt u er ook voor kiezen om zelf een kraan in te zetten, maar het papierwerk en de begeleiding (R-DLP) door Struijk te laten verzorgen.

Register Deskundig Leidinggevende Projecten (R-DLP)

Bij werkzaamheden in of met verontreinigde grond dient er op het project een leidinggevende aanwezig te zijn die beschikt over voldoende kennis op het gebied van veiligheid, gezondheid en arbeidshygiëne volgens CROW-publicatie 400. Struijk heeft meerdere R-DLP in dienst welke ook voor de verhuur kunnen worden ingezet.

Verhuur deco units

Wij verhuren ook deco units. Onze deco units zijn uiteraard gekeurd en volledig self-supporting. Dat betekend dat er onder andere een aggregaat en een watertank zijn ingebouwd. Struijk is in het bezit van meerdere deco units van diverse afmetingen. 

Gecertificeerd werkvoorbereiders

De werkvoorbereiding voor een bodemsanering is nogal complex. Daarom dienen de werkvoorbereiders aan bepaald eisen te voldoen welke door de certificerende instelling worden getoetst.

Daarnaast moet de kennis voor het uitvoeren van werkzaamheden onder certificaat actueel worden gehouden. De certificerende instelling toetst of de werkvoorbereider voldoende op de hoogte is van de hoofdlijnen van de actuele wet- en regelgeving.

Struijk heeft meerdere gecertificeerde werkvoorbereiders in dienst, waardoor wij meerdere saneringen gelijktijdig in voorbereiding en uitvoering aan kunnen.

 

Medische keuring

Personen die werkzaamheden gaan verrichten binnen de verontreinigde zone waarbij een veiligheidsklasse 'Rood' of 'Zwart' van toepassing is, moeten hiervoor volgens artikel 4.10a van het Arbobesluit geschikt zijn bevonden in een arbeidskundig onderzoek. De basiskeuring voor werken in verontreinigde grond, is keuring type A. Indien er gewerkt wordt met afhankelijke adembescherming is ook keuring type B van toepassing. Bij het gebruik van onafhankelijke adembescherming is tevens keuring C verplicht, zie module 7 van de CROW 400. Uiteraard zijn al onze medewerkers medisch gekeurd.

Meer weten over projectondersteuning door Struijk?

Wilt u nadere informatie over projectondersteuning van bodemsaneringen of wilt u graag uw complete bodemsanering door ons laten uitvoeren? Maak dan gebruik van het contactformulier of bel ons op 0180 514 822.

Waarom u kiest voor Struijk:

  • Ervaren specialisten
  • Kwaliteit staat altijd voorop
  • Nuchter advies op maat
  • Sinds 1938