Struijk diensten

Struijk Bodemsanering: Groot in bijzondere projecten!!

Al jarenlang dé specialist in bodemsanering van Rotterdam tot en met Den Haag en verder.

  • Ervaren specialisten
  • Kwaliteit staat altijd voorop
  • Nuchter advies op maat
  • Sinds 1938

Vrijblijvend advies of offerte? Bel onze adviseurs op  0180 514 822, of vul uw wensen in en wij bellen u.

Struijk: Specialist in bodemsanering

Struijk is een zeer ervaren specialist in zowel land- als waterbodemsaneringen. Onze ervaring staat borg voor deskundige aanpak en uitvoering van de werkzaamheden. U vindt bij ons alle vereiste kennis en kunde voor het afleveren van uitmuntend werk en een nog beter resultaat.

Wij hebben jarenlange ervaring met (water)bodemsaneringen met zeer uiteenlopende veronreinigingen zoals: PAK, zware metalen, Styreen, Ethyleenglycol, minerale olie, benzeen, xylenen etc.

Onze Werk- en V&G-plannen worden door hiervoor goedgekeurde en ervaren werkvoorbereiders opgesteld en door een externe veiligheidskundige gecontroleerd. Voor aanvang van elke sanering wordt door een veiligheidskundige een toolbox gegeven waaraan alle betrokken medewerkers verplicht moeten deelnemen.

Struijk beschikt over meerdere eigen R-DLP (Register Deskundig Leidinggevende Projecten), gekeurde machinisten, kranen en vrachtwagens met overdruk, deco-units, waterzuiveringsinstallaties, bezinkbakken, PID meters, bandenwasinstallaties etc.

Hiermee kunnen wij alle soorten (water)bodemsaneringen geheel zelfstandig uitvoeren. Zo hebben wij saneringen uitgevoerd waarbij 10 ton verontreinigde grond is afgevoerd, maar ook saneringen van wel 4.900 ton verontreinigde grond.

Lees verder >

Gecertificeerde aannemer

Struijk is gecertificeerd volgens de beoordelingsrichtlijn BRL SIKB 7000. In de BRL wordt de manier beschreven aan welke technische en organisatorische eisen een organisatie moet voldoen om in aanmerking te komen voor een certificaat. Deze beschrijvingen worden uitgewerkt in protocollen. 

Struijk is in het bezit van protocol 7001 (landbodemsaneringen). Ons certificaat is opgenomen in het overzicht van erkende bodemintermediars op de website van Bodem+: www.bodemplus.nl.