Struijk diensten

Struijk: expert in bodemsanering

Vrijblijvend advies of offerte? Bel onze adviseurs op  0180 514 822, of vul uw wensen in en wij bellen u.

Bodemsanering en waterbodemsanering

Werken met verontreinigde grond of waterbodem brengt risico’s met zich mee. Voor goede en veilige uitvoering van bodemsaneringen is kennis van alle aspecten rond het werken met verontreinigde grond vereist. Struijk heeft al honderden saneringen uitgevoerd in de afgelopen jaren en heeft grote kennis en ervaring op dit gebied.

Deskundig Leidinggevende Projecten

Een aantal van onze medewerkers zijn opgeleid als Register Deskundig Leidinggevende Projecten (R-DLP) en mogen een bodemsanering begeleiden. Ook zijn bij ons gecertificeerde werkvoorbereiders in dienst die voor aanvang van een project een Werk- en V&G-plan opstellen voor een bodemsanering. De werkvoorbereiders bepalen o.a. de werkwijze de inzet van het materieel en de meetstrategie. Met een rekentool van het CROW wordt de veiligheidsklasse van de aanwezige verontreiniging bepaald.

Jarenlange ervaring in bodemsanering

Onze ervaring in bodemsanering staat borg voor deskundige aanpak en uitvoering van de werkzaamheden. Afhankelijk van de situatie wordt bij een bodemsanering de grond geïsoleerd, ontgraven, gescheiden en afgevoerd naar speciale depots of verwerkers voor opslag en/of reiniging.

U vindt bij ons alle vereiste kennis en kunde voor het afleveren van uitmuntend werk op het gebied van bodemsanering. De expertise van Struijk is gegarandeerd door het Bodemsaneringscertificaat BRL SIKB 7001.

Meer weten over bodemsaneringen door Struijk?

Wilt u nadere informatie over onze aanpak van bodemsaneringen of wilt u een vrijblijvende offerte? Maak dan gebruik van het contactformulier of bel ons op 0180 514 822.

Waarom u kiest voor Struijk:

  • Ervaren specialisten
  • Kwaliteit staat altijd voorop
  • Nuchter advies op maat
  • Sinds 1938