Struijk diensten

Struijk: bewezen expert in asbestsanering

Vrijblijvend advies of offerte? Bel onze adviseurs op 0180 514 822, of vul uw wensen in en wij bellen u.

Struijk: Bewezen expert in asbestsanering

Asbestsanering vraagt om een grondige en veilige aanpak door een gecertificeerd bedrijf. Alleen dan bent u zeker van een afdoende oplossing voor eventuele gezondheidsrisico’s. Kies daarom voor een betrouwbare asbestsaneerder, die zich bewezen heeft met asbestsanering in complexe projecten. Struijk Milieu biedt u, als landelijk opererend bedrijf, de zekerheid van zorgvuldige asbestverwijdering door deskundige en goed opgeleide medewerkers.

Stappenplan asbestverwijderen

Hier kunt u ons overzichtelijke stappenplan downloaden waarin het hele proces van asbestsanering omschreven is.

Via de overheid is nog meer informatie te verkrijgen.

Gecertificeerde asbestsanering

Struijk is in het bezit van het Procescertificaat Asbestverwijdering en volledig vertrouwd met de voorzorgsmaatregelen bij asbestsanering. Alle medewerkers en asbestsaneerders zijn getraind in het werken met persoonlijke beschermingsmiddelen en het adequaat verwijderen en afvoeren van asbest.

Asbestsanering bij sloopwerken

Struijk heeft voor alle situaties de juiste oplossing. In veel (sloop)situaties, met name bij kantoorgebouwen, scholen en elektriciteitscentrales moet rekening worden gehouden met de aanwezigheid van asbest. Als asbest wordt aangetroffen, is er sprake van gezondheidsrisico's. De werkzaamheden moeten dan zeer zorgvuldig en door deskundige medewerkers worden uitgevoerd.

Jarenlange ervaring

Struijk heeft jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende projecten in asbestsanering. Het volgen van gedetailleerde richtlijnen en het adequaat verzamelen en afvoeren van aanwezige asbest is voor ons vertrouwd terrein. Ook verwijdering van het zeer gevaarlijke spuitasbest kent voor ons geen geheimen.

Meer weten over asbestsanering door Struijk?

Voor nadere informatie over de mogelijkheden van asbestsanering of voor het aanvragen van een offerte kunt u gebruik maken van het contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook even bellen op +31 (0)180 514 822.

Waarom u kiest voor Struijk:

  • Ervaren specialisten

  • Kwaliteit staat altijd voorop

  • Nuchter advies op maat

  • Sinds 1938