Struijk diensten

Struijk werkt in Purmerend aan de versterking van de brug in de A7

U bevindt zich hier: Struijk
Projecten
Struijk werkt in Purmerend aan de versterking van de brug in de A7
terug naar overzicht

Struijk werkt in Purmerend aan de versterking van de brug in de A7

Op 26 april 2024 is, in opdracht van Van der Jagt Groep, de eerste fase van de sloopwerkzaamheden van de brug over het Noordhollandsch Kanaal in de A7 bij Purmerend opgeleverd.

Zwaar verkeer kan nu niet over de brug in de A7 over het Noordhollandsch Kanaal bij Purmerend.ย De steunpunten van de brug moeten versterkt worden. Zo kan het verkeer weer vlot en veilig en zonder gewichtsbeperking over de brug.

๐——๐—ฒ ๐˜€๐—น๐—ผ๐—ผ๐—ฝ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐˜‡๐—ฎ๐—ฎ๐—บ๐—ต๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฆ๐˜๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐˜‚๐—ถ๐˜:

โœ” Slopen en afvoeren 540 m1 stalen voegovergangen

โœ” Verwijderen en afvoeren 480 m1 betonnen stootplaten

โœ” Verwijderen en afvoeren 480 m1 zaagstukken uit de voegovergangen

โœ” Slopen en afvoeren 270 m1 betonnen middenberm

โœ” Verwijderen en afvoeren 540 m1 dekking van de schampkanten

โœ” Afbranden 1.960 st. ankers van de geleiderail.

De tweede en laatste fase zullen in de maanden juni/juli van dit jaar plaatsvinden.

๐— ๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐˜๐˜„๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ ๐˜€๐—น๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป

Struijk is als geen ander thuis in circulair sloopwerk, grondwerk, bodemsanering, asbestsanering en rijplatenverhuur. Wij worden ingezet voor de meest uiteenlopende civiele en infrastructurele, bouwkundige- en specialistische sloopwerken, variรซrend van raffinaderijen tot bruggen, maar ook ziekenhuizen, woningen. Ook het strippen van panden, renovatie- en klein sloopwerk behoort tot ons dienstenpakket.

Struijk is รฉรฉn van de eerste sloopbedrijven, die duurzaam en maatschappelijk verantwoord slopen in de praktijk brengt. Wij scheiden niet alleen alle vrijkomende materialen voor hergebruik, maar beperken ook de CO2 en fijnstof uitstoot tijdens het sloopproces. Voor de uitvoering van sloopwerken beschikken wij over het certificaat SVMS-007 voor veilig en milieukundig slopen.

Foto's