Struijk diensten

Struijk Sloop- en Grondwerken en Struijk Milieu gaan verder onder TBI Infra

Chroom-6 Asbestsanering Bodemsanering Duurzaam slopen Grondwerk Rijplaten verhuur Sloopwerken
U bevindt zich hier: Struijk
Nieuws
Struijk Sloop- en Grondwerken en Struijk Milieu gaan verder onder TBI Infra
terug naar overzicht

Struijk Sloop- en Grondwerken en Struijk Milieu gaan verder onder TBI Infra
 
Wij zijn verheugd dat Struijk Sloop- en Grondwerken en Struijk Milieu zich aansluiten bij TBI Infra B.V. Struijk is een organisatie met specialistische kennis op het gebied van sloop- en grondwerk, asbest- en bodemsanering en rijplatenverhuur.
 
Onze ambities en de recente ontwikkelingen op het gebied van circulariteit hebben mede geleid tot de overname. Struijk zal zelfstandig en vanuit de eigen identiteit onder TBI Infra opereren. De samenwerking is een belangrijke stap in de verdere vergroting van het marktaandeel van TBI Infra op het gebied van multidisciplinaire infrastructurele en industriële projecten en biedt de mogelijkheid om meer kansen in de markt te benutten. De buitenlandse activiteiten in Georgië vallen niet onder deze overname.
 
Hans Lievaart, directeur Struijk: “De belangen van zowel onze klanten als onze medewerkers worden door deze overname goed geborgd. Naast een stevige positie in de infra- en industriemarkt past de cultuur van TBI Infra ons ook goed, wat maakt dat dit voor ons een hele mooie passende stap voorwaarts is.”
 
Over TBI Infra
TBI Infra wordt gevormd door Mobilis, Voorbij Funderingstechniek en Voton en is actief in de infra-, water, energie en industriebouw. De ondernemingen opereren zowel zelfstandig als via samenwerkingsverbanden, met name op de Nederlandse en Belgische markt. Met ca. 600 medewerkers realiseerde TBI Infra in 2020 een omzet van € 285 miljoen. 
 
Over TBI
TBI is een groep ondernemingen die de gebouwde omgeving op duurzame wijze vernieuwt, inricht en onderhoudt. De Groep kenmerkt zich als een wendbare netwerkorganisatie met ondernemingen die allemaal beschikken over hoogwaardige specialistische expertise op het gebied van Techniek, Bouw en Infra. De ondernemingen opereren elk onder hun eigen naam, maar werken ook met elkaar samen. Voor opdrachtgevers leidt deze krachtbundeling tot meerwaarde. 

 

Foto's