Struijk diensten

Geluidsarm- en trillingsvrij slopen

U bevindt zich hier: Struijk
Nieuws
Geluidsarm- en trillingsvrij slopen
terug naar overzicht

Veel van onze opdrachtgevers zijn gebaat bij geluidsarm- en trillingsvrij slopen. Onze grootste sloopschaar is de Okada TSW1800VFR met een bekopening van maar liefst 1,80 meter. Dit is slechts één van de vele sloopscharen welke ons materieelpark rijk is.

Geluidsarm- en trillingsvrij slopen

Door beton of metselwerk constructies te slopen met onze sloopscharen, treden er veel minder trillingen op dan bij regulier sloopwerk met een sloophamer. Ook wordt de geluidsnorm vaak niet overschreden door het gebruik en kan de sloopschaar dus ook goed ingezet worden in binnenstedelijke gebieden. 

Gereviseerd

Onze sloopscharen worden in onze eigen werkplaats onderhouden. De Okada TSW1800VFR is na veelvuldige inzet weer geheel gereviseerd en klaar voor de volgende klus! 

Projecten

Op diverse projecten is de inzet van sloopscharen zeer effectief gebleken. Ondermeer op project zoals het Centraal Station te Rotterdam, Sluiseiland Zeeburg en Noordwal- en Veenkade te Den Haag zijn de sloopscharen gebruikt. Maar ook het knippen van viaducten met de sloopschaar komt regelmatig voor.

Heeft u ook een project? Neem dan gerust contact met ons op via ons algemene telefoonnummer of emailadres. Zie hiervoor onze contactpagina.