Struijk diensten

Struijk ontvangt FSC ® (FSC-C189850) certificaat voor het hergebruik van houtachtige materialen.

U bevindt zich hier: Struijk
Nieuws
Struijk ontvangt FSC ® (FSC-C189850) certificaat voor het hergebruik van houtachtige materialen.
terug naar overzicht

Trots kunnen wij u melden dat Struijk Sloop en Grondwerken Nederland B.V.  een nieuw certificaat heeft mogen toevoegen aan haar huidige certificaten.

Onlangs heeft SKH ons gecertificeerd voor FSC® (FSC-C189850) voor het hergebruiken van houtachtige materialen.  

Struijk is gespecialiseerd in asbestsanering, circulaire sloopwerkzaamheden, grondwerk en sanering van bodem en chroom-6.

Bij de circulaire ontmanteling van gebouwen, of de vervanging van kunstwerken, zoals bruggen, sluisdeuren, beschoeiing en waterwerken, komen veel materialen vrij, zoals hout. Dit hout geven we graag een tweede leven geven onder het FSC-keurmerk, omdat we hiermee verminderen dat er nieuwe bomen gekapt moeten worden.

 Onze certificering voor FSC heeft als doel om houtvezelhouden producten, die vrijkomen bij (sloop)werkzaamheden, te definiëren als herwonnen materiaal (‘Reclaimed material’).

Tijdens een bewerking worden de producten geoptimaliseerd en weer verkoopbaar gemaakt. Bij deze productie krijgen de geproduceerde materialen de status ‘FSC Recycled 100%’. Middels een materialen inventarisatie worden de vrijkomende materialen in kaart gebracht. Op basis van het materialenpaspoort wordt gekeken om de materialen, die vrijkomen op onze projecten, een zo duurzaam mogelijk herbestemming te geven.

Foto's