Struijk diensten

BREEAM-NL Sloop en demontage

Vrijblijvend advies of offerte? Bel onze adviseurs op 0180 514 822, of vul uw wensen in en wij bellen u.

BREEAM-NL Sloop en Demontage

Zowel in de voorbereiding als in de uitvoering onze projecten streven wij naar een zo duurzaam mogelijke uitvoering. Duurzaamheid kan behaald worden op diverse terrein zoals verwoord in het keurmerk BREEAM-NL Sloop en Demontage. Struijk heeft zitting gehad in de stuurgroep welke heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van het keurmerk.

Het doel van BREEAM-NL Sloop en Demontage is het verduurzamen van de bebouwde omgeving. Meer geoperationaliseerd is het doel het bieden van één taal voor duurzaamheid in sloopwerkzaamheden. Zowel opdrachtgever, opdrachtnemer als eindgebruikers krijgen inzicht in de duurzaamheidprestaties van de sloop van een project. Opdrachtgevers kunnen een concrete vraag uitzetten, opdrachtnemers kunnen die vraag concreet invullen. De kwalificatie van 1 tot 5 sterren voorziet het project van een compacte, heldere manier van communicatie.

Duurzaam slopen

Gemeenten en provincies, maar ook private ontwikkelaars kunnen zich onderscheiden door een concrete bijdrage te leveren aan de cyclische economie door duurzaam te slopen. Nieuwbouw zal net als een renovatie meer en meer vervangende nieuwbouw worden waar de sloopfase een integraal onderdeel is van het duurzame project.

Uw project ook BREAAM-NL certificeren?

Wilt u meer weten over BREEAM-NL Sloop en Demontage? Maak dan gebruik van het contactformulier of bel ons op +31 (0)180 514 822.

Neem direct contact op

Waarom u kiest voor Struijk:

  • Ervaren specialisten

  • Kwaliteit staat altijd voorop

  • Nuchter advies op maat

  • Sinds 1938